Karperö Marthaförening r.f.

Kommande marthaprogram under 2019:

Tack till de som bidrog eller deltog och hjälpte till med insamlingen till Nada Nord 31.3

Stickningskurs tisdagen 2.4 kl: 18.00 och 24.4 Kl: 18.00.
Lära dig sticka jubileums martha sockorna.
Martha förbundet firar 120 år hela året. Det finns nu ett stickmönster för en "Marthasocka". Vi håller kaffekvällar och "Brittas marthasockskurs". Vi lär oss att sticka sockor från kl 18.00- och framåt. Ta med 2 olika färger av garnet 7 bröder och strumpstickor. Vill du inte sticka så är du välkommen med ändå.

Vinprovning och vårfest 5.4. ( Endast för medlemmar)
Välkommen på vinprovning/ vårfest i martharummet fredag 5.4 kl 18.30.
Andreas Sande´n håller vinprovningen och marthaföreningen står för en del av kostnaderna för kvällen och alla marthor som deltar betalar 10 €.
Vi testar 5 st olika viner med bl.a ostar som tilltugg. Anmälan till Susanne 040-7722648 senast lö 30.3.
Efter vinprovningen fri samvaro

Bli en hurtig martha och kom med och gå Kuni-leden 7.5. Tag med egen picknick vi träffas vid martha rummet och samkör till leden.

Välkommen med och delta i vårt program!