Karperö Marthaförening r.f.

Kommande marthaprogram under hösten 2018:

Torsdag 20.9 kl 18.30 vid Strandlid
Kom och lyssna när Lena Gillberg från Blomtorget berättar allt vad man behöver veta om fruktträd, plantering, beskärning, gödsel, utrymmes krav, pollinering m.m. Provsmakning av olika äppelsorter. Det finns också tid för att ställa frågor. Efter föreläsningen lottar vi ut ett presentkort till Blomtorget som är i kraft till slutet av säsongen 2019.
Kostnad 10€ OBS! För medlemmar i karperö marthaförening 5€ (kontant betalning) och i priset ingår kaffe och äppeldelikatesser,provsmakning, recept och en lott. Anmälan till Susanne senast 17.9 tel: 040-7722648

Söndag 28.10 ordnar vi brunch i Strandlid och all vinst går oavkortat till PET röntgen maskinen som skall införskaffas till VCS.
Vi kommer att ha två dukningar, den första kl 10-12 och den andra kl 13-15.
Kostnad:
Vuxen 20€
7år och yngre 10€
2år och yngre 0€
Kontant betalning.
Anmälan till Susanne tel: 040-7722648 anmäl också om eventuella allergier.

Onsdag 7.11 kl 18.30 Medi Yoga med Terese Österberg. (Endast för medlemmar i Karperö Marthaförening)

Måndag 3.12 kl 18-20 Välgörenhetsinsamling i Martharummet som finns i nedre våningen av Strandlid (ingång från stranden). Vi tar emot hygienartiklar, matvaror och små julklappar till skolbarn i samarbete med diakonin i Korsholms svenska församling. Vid samma tillfälle tar vi emot lakan, handdukar,varma vinterkläder och mössor, vantar, sockor för barn, dam och herr också skor åt Nada Nord . Ej sommarskor eller sommarkläder! Stor efterfrågan på herr yllesockor. Det får vara använt men måste vara helt och rent! Vi bjuder på glögg och pepparkaka.

Fredag 21.12 Julbuffe´på Strampen. (Endast för medlemmar i Karperö martha förening)

Välkommen med och delta i vårt program!