Gymmet

Carpella Gym

Nere i källaren i Carpella Strandlid  har Karperös eget byagym nu öppnat. Gymmet har en egen ingång (på husets norrsida) och gym-medlemmarna kan använda gymmet oberoende av vilken annan verksamhet som pågår i huset.  I gymmet finns modern gymutrustning och träningsredskap, som lämpar sig för både nybörjare och vana konditionssalstränare. I gymmet kommer du att kunna träna både styrka och uthållighet.  I gymmets utrymmen finns även duschmöjligheter.

Gymmet öppnade den 1.9.2018. Under öppningsdagen hade gymmet över 70 besökare. Vi är glada över den positiva feedbacken vi fick angående vår utrustning!  

Såhär blir du medlem:

Nedan ser du medlemspriserna som nu är i kraft. Gymmedlemskapet är förmånligare om du först blir medlem i ungdomsföreningen. Föreningsmedlemskapet kostar 10 e/år. 

Efter att du betalat ditt gymmedlemskap via webshopen får du genast ett mail med kvitto och ett välkomstmail, som innehåller en tillfällig dörrkod! Inom en månad efter att du blivit medlem skall du komma och registrera ditt fingeravtryck som i fortsättningen fungerar som nyckel till gymmet. Registreringen sker i nedre våningen (bastuavdelningen) av Carpella Strandlid på tisdagar kl 18-21

ERBJUDANDE! Bland alla som köper 6- och 12-månaders medlemskap under 2018 lottar vi ut 5 st badtunneuthyrningar.

Samtliga medlemmar i gymmet förbinder sig att följa gymmets regler. Läs igenom:

REGLER

 Har du frågor? Kontakta oss per mail: gym@carpella.fi

Medlem i ungdomsföreningen

Medlemmar i föreningen betalar ett lägre pris för sitt gymmedlemskap.
För att vara föreningsmedlem betalar man en årsavgift på 10 €.
Redan medlem? Logga in

Bli medlem i föreningen

Välj gymmedlemskap

PRENUMERATION
faktureras
1 gång / månad

30€

(medlem 25€)

Köp

medlemskap

3

månader

85€

(medlem 70€)

Köp

medlemskap

6

månader

160€

(medlem 130€)

Köp

medlemskap

12

månader

300€

(medlem 250€)

Köp