Karperö Marthaförening r.f.

Kommande marthaprogram 2020

Traditionell julinsamling

Karperö Marthaförening ordnar traditionell julinsamling.
Vill du hjälpa till att sprida julglädje i Korsholm?

Donera en julkasse till behövande i Korsholm.
Måndag 30.11 kl 19-20 ordnar Marthorna traditionell Välgörenhetsinsamling utanför Martharummet.

Vi samlar in hygienartiklar, matvaror och julklappar till behövande i Korsholm i samarbete med diakonin i Korsholms svenska församling.

Exempel på varor/saker att skänka:
Matvaror som inte behöver vara i kylskåp: socker, mjöl, russin, havregryn, mannagryn, risgryn, kaffe, te, kakao, saft, konserver, knäckebröd, salta kex, smörgåskex, choklad, godis, kex, marmelad sylt , mm.
NYA Leksaker: Spel, pussel, pennor, färgpennor, suddgummin, tuschpennor, målarböcker, böcker, häften, små leksaker, mjukisdjur, mm.
NYA textilier: handdukar, påslakan, dynvar, lakan, sockor, stickade sockor, juldukar, filtar, mm
Hygienprodukter/Städprodukter: schampo, balsam, duschtvål, lotion, tandkräm, tandborstar, deodorant, diskmedel, tvättmedel, wc-papper, mm
Presentkort

Marthaföreningen bjuder på glögg
I år sker insamlingen endast utomhus. Paketera era gåvor färdigt i en kasse/låda och lyft själv in kassen/lådan i en av bilarna som står parkerad utanför martharummet. Presentkorten kan ges åt den som serverar glöggen.

Välkommen med och delta i vårt program!