Kuntosali

Carpella Gym

Carpella Strandlidin alakerrassa on nyt avattu uusi kuntosali. Kuntosaliin on oma sisäänkäynti (talon pohjoispuolella) ja jäsenet voivat käyttää kuntosalia talon muista aktiviteeteista välittämättä. Kuntosalissa on monipuolinen, nykyaikainen kuntosalivarustus ja muita harjoitusvälineitä, jotka soveltuvat sekä vasta-alkajille että kokeneemmille kuntosalikäyttäjille. Kuntosalissa voit harjoittaa sekä voimaa että kestävyyttä.

Kuntosali avattiin lauantaina 1.9. Avajaispäivänä kävi yli 70 ihmistä tutustumassa. Olemme iloisia siitä, että moni antoi positiivista palautetta kuntosalin varustuksesta. 

Näin liityt jäseneksi: 

Alla näet voimassa olevat jäsenhinnat. Kuntosalijäsenyys on halvempi, jos ensin liityt nuorisoseuran jäseneksi. Nuorisoseuran jäsenyys maksaa 10 e/vuosi.

Kun olet maksanut kuntosalijäsenyytesi verkkokaupassa, saat kaksi sähköpostiviestiä. Toisessa on kuitti ja toisessa on tilapäinen koodi, joka heti toimii tilapäisenä avaimena kuntosaliin. Kuukauden sisällä liitymisestäsi sinun tulisi käydä rekisteröimässä sormenjälkesi, joka jatkossa toimii avaimena. Sormenjäljen rekisteröityminen tapahtuu Carpella Strandlidin alakerrassa (saunaosasto) tiistaisin klo 18-21

TARJOUS! 6- ja 12-kuukauden jäsenyyden ostajien kesken arvotaan 5 kpl kylpytynnyrivuokrausta (voimassa vuoden 2018 loppuun)​.

Kaikki jäsenet sitoutuvat noudattamaan Carpella Gym:in säännöt. Lue: 

 SÄÄNNÖT

Kysyttävää? Ota yhteyttä meihin sähköpostitse: gym@carpella.fi

Tällä hetkellä voit myös ostaa 1 kuukauden kokeilujäsenyyden. Jatkossa 25 e/30 e jäsenyys on jatkuva.

Nuorisoseuran jäsenyys

Seuran jäsenet maksavat vähemmän kuntosalijäsenyydestään.
Seurajäsenyydestä tulee maksaa 10€:n vuosimaksu.
Jo jäsen? Kirjaudu sisään

Liity jäseneksi

Valitse kuntosalijäsenyys

TOISTUVA MAKSU
laskutetaan
kuukausittain

30€

(jäsen 25€)

Osta

kuntosalijäsenyys

3

kk

85€

(jäsen 70€)

Osta

kuntosalijäsenyys

6

kk

160€

(jäsen 130€)

Osta

kuntosalijäsenyys

12

kk

300€

(jäsen 250€)

Osta