Carpella Gym

Carpella Gym

Nere i källaren i Carpella Strandlid  finns Karperös eget byagym. Gymmet har en egen ingång (på husets norrsida) och gym-medlemmarna kan använda gymmet oberoende av vilken annan verksamhet som pågår i huset.  I gymmet finns modern gymutrustning och träningsredskap, som lämpar sig för både nybörjare och vana konditionssalstränare. I gymmet kan du träna både styrka och uthållighet.  Vi har också ett brett utbud av små träningsredskap, såsom gummiband, balansplatta mm. I gymmets utrymmen finns även duschmöjligheter.


Såhär blir du medlem:

För att bli medlem behöver du ha en ikraftvarande mailadress och tillgång till nätbank. Nedan ser du medlemspriserna som nu är i kraft. Välj 3-, 6-. eller 12 månaders tidsbundet medlemskap eller ett fortlöpande medlemskap (prenumeration). Om du väljer ett fortlöpande medlemskap debiteras ditt kort 1 gång per månad. Uppsägningstiden på fortlöpande medlemskap är 1 månad. De tidsbundna medlemskapen avslutas automatiskt. Gymmedlemskapet är förmånligare om du först blir medlem i ungdomsföreningen. Föreningsmedlemskapet kostar 10 e/år och betalas skilt.

Åldersgräns: 15 år (eget medlemskap). 12-14 åringar tränar gratis tillsammans med betalande vuxen ur samma hushåll. Barn yngre än 12 år får inte vistas i gymmet p.g.a säkerhetsskäl.

Hur kommer jag in till gymmet?

Efter att du betalat ditt gymmedlemskap via webshopen får du genast ett mail med kvitto och ett välkomstmail, som innehåller en tillfällig dörrkod! När du blivit medlem skall du komma och registrera ditt fingeravtryck som i fortsättningen fungerar som nyckel till gymmet. Du får info om var och när regsitreringen sker i det mail du får när du blivit medlem.

Ifall du har haft paus och förnyar ditt medlemskap behöver du inte registrera om dina fingeravtryck. De finns sparade i vårt register och fungerar då du har ett aktivt medlemskap. Ta alltid kontakt med oss om du har problem att komma in. 

Förnyande av medlemskap 

Logga in på hemsidan med samma mailadress som du använde när du köpte ditt tidigare medlemskap. Föreningsmedlemskapet, som ger dig billigare gymmedlemskap, är i kraft ett kalenderår och skall förnyas fr.o.m. 1.2. varje år. Efter att du loggat in med din mailadress ser du hur länge förenings- och/eller gymmedlemskapet är i kraft.

Avslutande av medlemskap

De tidsbundna medlemskapen avslutas automatiskt (om 3, 6 eller 12 månader). Det fortlöpande medlemskapet kan du själv avsluta via hemsidan. Logga in med din mailadress och ditt lösenord, gå till Profil och välj Avsluta medlemskap. Uppsägningstiden är 1 månad och kortet kommer att debiteras ännu en gång. 

SÅHÄR ANVÄNDER DU DINA MOTIONSFÖRMÅNER VID CAREPLLA GYM:

Nu kan du även betala tidsbundna medlemskap med e-passi, edenred och smartum. Betalningen görs enklast via deras mobilappar. Sök efter Carpella gym och betala hela avgiften på en gång. För att vi skall kunna aktivera medlemskap som betalas vi e-passi, edenred och smartum måste du finnas i vårt kundregister, dvs du skall ha en egen profil som skapats med din e-mailadress här på hemsidan.  Har du tidigare varit medlem finns du redan i registret och vi når dig via din e-mailadress. Om du är ny medlem rekommenderar vi att du först blir medlem i ungdomsföreningen (som betalas med egna pengar) och därefter betalar ditt gymmedlemskap med e-passi/edenred. Priset på gymmedlemskapen är alltid billigare för den som är medlem i ungdomsföreningen.  Du ser priserna för uf-medlemmar när du loggat in på hemsidan med din e-mailadress. Observera att det inte går att betala fortlöpande medlemskap med e-passi, edenred eller smartum! Om du tidigare haft fortlöpande medlemskap, bör du säga upp det innan du köper ett tidsbundet med e-passi, edenred eller smartum. 

OBS! Om du använder smartum ber vi dig skicka en kopia av kvittot på betalningen till gym@carpella.fi. Utan dessa uppgifter kan vi inte aktivera ditt medlemskap.

Efter genomförd betalning via e-passi, edenred och smartum får du inom en vecka ett mail om att ditt medlemskap har aktiverats. 

Hör gärna av dig till gym@carpella.fi om du har frågor!

 

Samtliga medlemmar i gymmet förbinder sig att följa gymmets regler.

Läs igenom:

REGLER

 Har du frågor? Kontakta oss per mail: gym@carpella.fi

Medlem i ungdomsföreningen

Medlemmar i föreningen betalar ett lägre pris för sitt gymmedlemskap.
För att vara föreningsmedlem betalar man en årsavgift på 10 €.
Redan medlem? Logga in

Bli medlem i föreningen

Välj gymmedlemskap

PRENUMERATION
faktureras
1 gång / månad

30€

(medlem 25€)

Köp

medlemskap

3

månader

85€

(medlem 70€)

Köp

medlemskap

6

månader

160€

(medlem 130€)

Köp

medlemskap

12

månader

300€

(medlem 250€)

Köp