Carpella Gym

 Carpella Gym

Nere i källaren i Carpella Strandlid  har Karperös eget byagym nu öppnat. Gymmet har en egen ingång (på husets norrsida) och gym-medlemmarna kan använda gymmet oberoende av vilken annan verksamhet som pågår i huset.  I gymmet finns modern gymutrustning och träningsredskap, som lämpar sig för både nybörjare och vana konditionssalstränare. I gymmet kan du träna både styrka och uthållighet.  Vi har också ett brett utbud av små träningsredskap, såsom gummiband, balansplatta mm. I gymmets utrymmen finns även duschmöjligheter.


 Såhär blir du medlem:

 Nedan ser du medlemspriserna som nu är i kraft. Välj 3-, 6-. eller 12 månaders tidsbundet medlemskap eller ett fortlöpande medlemskap (prenumeration). Om du väljer ett fortlöpande medlemskap debiteras ditt kort 1 gång per månad. Uppsägningstiden på fortlöpande medlemskap är 1 månad. Gymmedlemskapet är förmånligare om du först blir medlem i ungdomsföreningen. Föreningsmedlemskapet kostar 10 e/år och betalas skilt.

Efter att du betalat ditt gymmedlemskap via webshopen får du genast ett mail med kvitto och ett välkomstmail, som innehåller en tillfällig dörrkod! Inom en månad efter att du blivit medlem skall du komma och registrera ditt fingeravtryck som i fortsättningen fungerar som nyckel till gymmet. Registreringen sker i övre våningen av Carpella Strandlid på tisdagar kl 18-20 under jan-maj och sept-nov. Under sommaren kan du boka tid för avläsning av fingeravtryck via mail eller per tel. 044-5622419. Ifall du har haft paus och förnyar ditt medlemskap behöver du inte registrera om dina fingeravtryck. De finns sparade i vårt register och fungerar då du har ett aktivt medlemskap. Ta alltid kontakt med oss om du har problem att komma in. 

Åldersgräns: 15 år (eget medlemskap). 12-14 åringar tränar gratis tillsammans med betalande vuxen ur samma hushåll. Barn yngre än 12 år får inte vistas i gymmet p.g.a säkerhetsskäl.

Samtliga medlemmar i gymmet förbinder sig att följa gymmets regler. Läs igenom:

REGLER

 Har du frågor? Kontakta oss per mail: gym@carpella.fi

Medlem i ungdomsföreningen

Medlemmar i föreningen betalar ett lägre pris för sitt gymmedlemskap.
För att vara föreningsmedlem betalar man en årsavgift på 10 €.
Redan medlem? Logga in

Bli medlem i föreningen

Välj gymmedlemskap

PRENUMERATION
faktureras
1 gång / månad

30€

(medlem 25€)

Köp

medlemskap

3

månader

85€

(medlem 70€)

Köp

medlemskap

6

månader

160€

(medlem 130€)

Köp

medlemskap

12

månader

300€

(medlem 250€)

Köp