Kuntosali

Carpella Gym

Carpella Strandlidin alakerrassa on nyt avattu uusi kuntosali. Kuntosaliin on oma sisäänkäynti (talon pohjoispuolella) ja jäsenet voivat käyttää kuntosalia talon muista aktiviteeteista välittämättä. Kuntosalissa on monipuolinen, nykyaikainen kuntosalivarustus ja muita harjoitusvälineitä, jotka soveltuvat sekä vasta-alkajille että kokeneemmille kuntosalikäyttäjille. Kuntosalissa voit harjoittaa sekä voimaa että kestävyyttä. 

 

Näin liityt jäseneksi: 

Alla näet voimassa olevat jäsenhinnat. Voit valita 3-, 6- tai 12 kuukauden määräaikaisen jäsenyyden tai jatkuvan jäsenyyden (toistuva maksu). Jatkuvan jäsenyyden irtisanomisaika on 1 kk. Kuntosalijäsenyys on halvempi, jos ensin liityt nuorisoseuran jäseneksi. Nuorisoseuran jäsenyys maksaa 10 e/vuosi. Nuorisoseuran jäsenhinta maksetaan erikseen.

Kun olet maksanut kuntosalijäsenyytesi verkkokaupassa, saat kaksi sähköpostiviestiä. Toisessa on kuitti ja toisessa on tilapäinen koodi, joka heti toimii tilapäisenä avaimena kuntosaliin. Kuukauden sisällä liitymisestäsi sinun tulisi käydä rekisteröimässä sormenjälkesi, joka jatkossa toimii avaimena. Sormenjäljen rekisteröityminen tapahtuu Carpella Strandlidin yläkerrassa tiistaisin klo 18-20 tammikuusta toukokuuhun ja syyskuusta marraskuuhun. Kesällä voit varata ajan sormenjälkien rekisteröintiin sähköpostitse tai puhelimitse 044-5622419. Jos sinulla on ollut tauko ja uusit jäsenyytesi, sinun ei tarvitse rekisteröidä sormenjälkiäsi uudestaan. Ne ovat tallennettuja rekisterissämme ja toimivat kun jäsenyys on voimassa. Ota heti yhteyttä meihin jos  sinulla on ongelmia päästä sisään.

Ikäraja: 15 vuotta (oma jäsenyys). 12-14-vuotiaat harjoittelevat ilmaiseksi samassa taloudessa asuvan maksavan aikuisen kanssa. Alle 12-vuotiaat lapset eivät saa olla kuntosalissa turvallisuussyistä. 

Kaikki jäsenet sitoutuvat noudattamaan Carpella Gym:in säännöt. Lue: 

 SÄÄNNÖT

Kysyttävää? Ota yhteyttä meihin sähköpostitse: gym@carpella.fi

 

Nuorisoseuran jäsenyys

Seuran jäsenet maksavat vähemmän kuntosalijäsenyydestään.
Seurajäsenyydestä tulee maksaa 10€:n vuosimaksu.
Jo jäsen? Kirjaudu sisään

Liity jäseneksi

Valitse kuntosalijäsenyys

TOISTUVA MAKSU
laskutetaan
kuukausittain

30€

(jäsen 25€)

Osta

kuntosalijäsenyys

3

kk

85€

(jäsen 70€)

Osta

kuntosalijäsenyys

6

kk

160€

(jäsen 130€)

Osta

kuntosalijäsenyys

12

kk

300€

(jäsen 250€)

Osta