Kuntosali

Carpella Gym

Carpella Strandlidin alakerrasta löytyy kylän oma kuntosali. Kuntosaliin on oma sisäänkäynti (talon pohjoispuolella) ja jäsenet voivat käyttää kuntosalia talon muista aktiviteeteista välittämättä. Kuntosalissa on monipuolinen, nykyaikainen kuntosalivarustus ja muita harjoitusvälineitä, jotka soveltuvat sekä vasta-alkajille että kokeneemmille kuntosalikäyttäjille. Kuntosalissa voit harjoitella sekä voimaa että kestävyyttä. 

Näin liityt jäseneksi: 

Tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja nettipankkiyhteyden kun liityt jäseneksi. Alla näet voimassa olevat jäsenhinnat. Voit valita 3-, 6- tai 12 kuukauden määräaikaisen jäsenyyden tai jatkuvan jäsenyyden (toistuva maksu). Jatkuvan jäsenyyden irtisanomisaika on 1 kk. Määräaikaiset jäsenyydet loppuvat automaattisesti. Kuntosalijäsenyys on halvempi, jos ensin liityt nuorisoseuran jäseneksi. Nuorisoseuran jäsenyys maksaa 10 e/vuosi. Nuorisoseuran jäsenhinta maksetaan erikseen.

Ikäraja: 15 vuotta (oma jäsenyys). 12-14-vuotiaat harjoittelevat ilmaiseksi samassa taloudessa asuvan maksavan aikuisen kanssa. Alle 12-vuotiaat lapset eivät saa olla kuntosalissa turvallisuussyistä. 

Miten pääsen sisälle?

Kun olet maksanut kuntosalijäsenyytesi verkkokaupassa, saat kaksi sähköpostiviestiä. Toisessa on kuitti ja toisessa on tilapäinen koodi, joka heti toimii tilapäisenä avaimena kuntosaliin. Kun olet liittynyt jäseneksi sinun tulisi käydä rekisteröimässä sormenjälkesi, joka jatkossa toimii avaimena. Sormenjälkien rekisteröiminen tapahtuu  kesäkuusta elohuuhun 2023 ajanvarauksella numerosta 044-9726480. 

Jos sinulla on ollut tauko ja uusit jäsenyytesi, sinun ei tarvitse rekisteröidä sormenjälkiäsi uudestaan. Ne ovat tallennettuja rekisterissämme ja toimivat kun jäsenyys on voimassa. Ota heti yhteyttä meihin jos  sinulla on ongelmia päästä sisään.

Kuntosalijäsenyyden uusiminen

Kirjaudu sisään samalla sähköpostiosoitteella kun käytit viimeksi kun liityt jäseneksi. Sisäänkirjautumisen jälkeen näet kuinka kauan sinun nuorisoseuran jäsenyys ja/tai kuntosalijäsenyys on voimassa. Nuorisoseuran jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden ja on uusittava 1.2 lähtien. 

Kuntosalijäsenyyden lopettaminen

Määräaikaiset jäsenyydet loppuvat automaattisesti (3, 6, ja 12 kk). Jatkuvan jäsenyyden irtsanominen tapahtuu kotisivujen kautta. Kirjaudu sisään omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla ja mene Profiiliin, jossa voit lopettaa jäsenyytesi. Irtisanomisaika on 1 kk, eli korttiasi veloitetaan vielä kerran irtisanomisen jälkeen.

NÄIN KÄYTÄT LIIKUNTAETUSI CARPELLA GYMILLÄ! 

Nyt voit maksaa määräaikaisen jäsenyyden myös e-passilla, smartumilla tai edenredillä.  Maksaminen e-passilla, smartumilla ja edenredillä onnistuu helpoiten mobiilisovelluksella. Sinulla täytyy olla oma profiili meidän asiakasrekisterissä, jotta maksun rekisteröiminen oikealle henkilölle onnistuu. Jos liityt kuntosalijäseneksi ensimmäistä kertaa suosittelemme että liityt ensin nuorisoseuran jäseneksi. Näin saat halvemmalla kuntosalijäsenyyden ja saamme rekisteröityä yhteystietosi. 

Valitettavasti toistaiseksi voimassa olevien jäsenyyksien maksaminen ei tällä tavalla onnistu.  Jos sinulla on toistaiseksi oleva jäsenyys, täytyy se irtisanoa ensiksi ennen kuin ostat määräaikaisen jäsenyyden e-passilla, smartumilla tai edenredillä.

Kun olet maksanut määräaikaisen jäsenyyden e-passilla, edenredillä tai smartumilla saat noin viikon sisällä sähköpostiviestin, josta näet kuinka kauan jäsenyytesi on voimassa.

HUOM! Jos maksat smartumilla pyydämme että lähetät kuitin maksusta ositteeseen gym@carpella.fi. Ilman kuittia emme pysty aktivoimaan jäsenyyttäsi. 

 Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää!

gym@carpella.fi

 

 

 

Kaikki jäsenet sitoutuvat noudattamaan Carpella Gym:in sääntöjä. Lue: 

 SÄÄNNÖT

Kysyttävää? Ota yhteyttä meihin sähköpostitse: gym@carpella.fi

 

Nuorisoseuran jäsenyys

Seuran jäsenet maksavat vähemmän kuntosalijäsenyydestään.
Seurajäsenyydestä tulee maksaa 10€:n vuosimaksu.
Jo jäsen? Kirjaudu sisään

Liity jäseneksi

Valitse kuntosalijäsenyys

TOISTUVA MAKSU
laskutetaan
kuukausittain

30€

(jäsen 25€)

Osta

kuntosalijäsenyys

3

kk

85€

(jäsen 70€)

Osta

kuntosalijäsenyys

6

kk

160€

(jäsen 130€)

Osta

kuntosalijäsenyys

12

kk

300€

(jäsen 250€)

Osta